Bejelentkezés

KÉPZÉSI FELHÍVÁS

A Legendák Földje Alapítvány INGYENES KÉPZÉST hirdet

Öngondoskodás a tanyán, helyi termékek fejlesztésének lehetőségei címmel

A képzés célja Kondoros, Szarvas, Gyomaendrőd, valamint a környező települések külterületén élő tanyasi gazdálkodók számára olyan tudás átadása, melynek segítségével gazdaságukban egyrészt hatékonyabb, piacképesebb termelés valósulhat meg, másrészt az öngondoskodás, önellátás egy magasabb szintjére léphetnek. Célja továbbá egy olyan kapcsolati háló, helyi és térségi közösség továbbgondolása, amely segítségével, az önellátás a mai modern keretek között újabb lendületet kaphat és ismét hatékonnyá és fenntarthatóvá válhat. A képzés óraszáma 50 óra, amely modulonként 20-20 óra elméleti oktatását, valamint 5-5 óra terepgyakorlatot tartalmaz. A képzési modulok külön-külön is elvégezhetőek.

Van egy jó ötleted amit már régóta szeretnél megvalósítani?
Esetleg és mellé 1-2 ember, akivel dolgoztok?
Vagy van egy már működő innovatív vállalkozásod/startupod és terjeszkedni szeretnél?
Akkor a felkészítőnket neked találták ki!

Témáink

  • Általános Startup piaci ismertetés (Aktuális pályázatok, coworking lehetőség, versenyek és rendezvények, budapesti és nemzetközi jelenlét, tőkegenerálás)

  • Business Model - Üzleti modell kidolgozás
  • Pitching - Előadói készség fejlesztés - Presentation - Bemutató anyag elkészítés
  • TeamBuilding - Startup csapatépítés + kötetlen networking (végén).

Időpont és helyszín

Andrássy Úti Társaskör, Békéscsaba, Andrássy út 38. 2017. január 31. kedd 15-20 óra

Mentorok

  • Müller Tamás - Digitális média és startup marketing szakértő, kreatív ötletgazda, startup fejlesztő, közösségi média guru és a Women Statup Competition Europe alapítója
  • Dehelán Gábor - Startup és üzletfejlesztési szakember, coworking iroda fejlesztő, Budapest Launchpad elnök
  • Turcsán Tamás - Startup és kommunikációs tanácsadó, startup evangélista, újságíró, üzletfejlesztési stratéga, ötletmenedzser, venture capital tanácsadó, Hackathon-in-Box alapító

Kötelező részvételi díj nincs, támogató adományokat elfogadunk.

A részvétel feltétele az alábbi jelentkezési lap kitöltése

2013-ban tartottam néhány előadást a minőségfejlesztésről. Ezen előadások után a résztvevőkben fogalmazódott meg az az igény, hogy jó lenne folytatni az együttgondolkodást. Időközben ehhez a témakörhöz kapcsolódva tálaltam rá egy nagyon érdekes menedzsment szemléletre. Azok a szervezetek amelynek ezt bevezették, az első év során felezték a költségeiket és duplázták a bevételeiket. Ezt saját szakmánkra lefordíthatjuk úgy is, hogy vannak munkafolyamatok, melyeket fele idő alatt el lehet végezni úgy, hogy közben jellentősen bővülnek az erőforrásaink. És itt nem lehet kifogás, hogy "nincs idő", hiszen többek között éppen ezt a problémát fogjuk megoldani.

 

Tartalom és marketing - mert bár a technológia nagyon fontos, de a legfontosabb kulcs a TARTALOM! Ha nincs tartalom, akkor a technológia sem ér semmit.

Képzések: 


Csoportmunka és technológia témacsoportban meghirdetett képzéseink: