Bejelentkezés

Az Életfa Kulturális Alapítvány és a Guzsalyas Alapítvány több mint 15 éve szakmai kapcsolatban van, több közös kiállítást, kézműves tábort bonyolítottak le közösen. Tagjaik között személyes barátságok is kialakultak, folyamatosan látogatják egymás rendezvényeit.

 

A Guzsalyas Alapítvány több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik kézműves táborok, különböző rendezvények, képzések terén. Kiemelten fontos számukra az erdélyi népi kultúra, népművészet megőrzése mellett, a hagyományos népi kézműves tevékenységek életben tartása, a fiatal generációnak történő átadása. Tevékenységeikkel nagyban hozzájárulnak Erdély tárgyi és szellemi kultúrájának megtartásához, továbbadásához, értékes hiánypótló tevékenységet végeznek a régióban.

Tevékenységük példaértékű nemzetközi szinten is, szakmai tapasztalatukkal nagy mértékben tudják segíteni hagyományokkal foglalkozó szervezetek munkáját.

Az Életfa Kulturális Alapítvány nemcsak szakmai partnerként, hanem pénzügyi lebonyolítóként is segíti a sepsiszentgyörgyi szervezetet az NKA pályázatainak támogatásában.