Bejelentkezés

  1. A projekt keretében megvalósult kutatásról kutatási zárójelentés készítése és nyilvánosságra hozása;

Elkészül az összehasonlító kutatási zárójelentés legalább 120.000 karakter terjedelemben, melyet bárki számára elérhető módon, on-line formában, közzéteszünk a projekt honlapján, terjesztjük már meglévő- és a projekt során kialakuló kapcsolatrendszeren keresztül.

  1. A projekt eredményeinek széles körű megismertetése.

Kihasználva jelen támogatási konstrukció egyedülálló lehetőségét a projekt eredményeit nagy múltú hazai és határontúli ernyőszervezetek bevonásával tudjuk a lehető legszélesebb körben terjeszteni, megszólítva és bevonva a fejlesztés által érintett minél több szereplőt.

A projekt eredményeinek a már meglévő- és a projekt során kialakuló kapcsolatrendszeren kívül a népi kézművesség országos ernyőszervezetein, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége térségi tagszervezetein kesztül, valamint online felületeinken is terjeszteni tudjuk.

A pályázó Életfa Alapítvány jelentős honlapfejlesztési és online kommunikációs tapasztalata, valamint a elkészülő, minden bizonnyal magas minőségű vizuális anyagok biztosítják, hogy a projekt híre széleskörben terjedni fog.