Bejelentkezés

2017-ben is lesz Közösség - Média - Művelődés konferencia. Idei fő témáink az innováció mellett, az elrugaszkodás és az új típusúinnovatív közösségi terek működése lesz.

Az ok egyszerű. Olyan mértékű változások előtt állunk, amelyek alapjaiban fogják megváltoztatni az életünket. A negyedik ipari forradalom során csak Magyarországon 2020-ig 350-400.000 munkahely fog megszűnni és/vagy átalakulni. Ahhoz, hogy ez a folyamat ne veszély, hanem lehetőség legyen, kulcsszerepe lesz az innovatív közösségeknek és azoknak a tereknek, amelyek a változás helyszínei lesznek. 

És miért fontos ez egy közművelődési intézménynek, egy önkormányzatnak, vagy éppen egy civil szervezetnek? 

Mert mai életünkben felértékelődnek a közösségek. Minden közösségivé válik. De vajon lakóhelyünkön profitálunk mindebből, vagy elszenvedjük a változásokat? A változás egyszerre veszély és lehetőség. Mi a lehetőségre koncentrálunk. Olyan mintákatmegoldásokatgondolatokat fogunk bemutatni, amelyek megvalósítása akár már a konferencia másnapján elkezdődhet... természetesen közösségi alapon

Tehát május 12-én Közösség - Média - Művelődés konferencia. Várjuk mindazokat, akik nem elszenvedni akarják a változásokat, hanem cselekvőalkotó résztvevői szeretnének lenni a jövőnek.

Részletek és jelentkezés itt

 

Tovább a részletekhez és a jelentkezéshez